Debarasare mobila

Procesul de relocare genereaza alte procese care, la randul lor, necesita operatiuni similare, printre care putem enumera: impachetare, despachetare, debarasare, depozitare, transport si usoara mentenanta. Vorbim, evident, de reutilizarea marfurilor sau a pieselor de mobilier ce nu se mai doresc a fi pastrate de catre proprietarii initiali. In acest sens, atat mobilierul, cat si celelalte obiecte colectate in urma operatiunilor de debarasare mobila Bucuresti, sunt destinate unui centru specializat, in care mobilierul ce poate fi inca reutilizat, este pus spre vanzare la un pret modic sau chiar donat, iar ceea ce nu se poate reutiliza este transformat in ”lemn pentru incalzire” destinat caselor de copii sau fundatiilor caritabile pentru batrani sau nevoiasi, precum si familiilor sarace din mediul rural care inca sunt nevoite sa mai foloseasca aceasta metoda de incalzire.

Serviciul pentru debarasare mobila Bucuresti si pentru alte bunuri va este pus la dispozitie in mod gratuit. Pentru mutari mobila Bucuresti, in cazul in care in afara de mutarea propriu zisa aveti nevoie si de alte operatiuni, firma noastra va sta la dispozitie. Refolosind materialele pe care le debarasam de la dvs., incercam sa reducem costurile acoperind o parte din cheltuieli prin economiile realizate; astfel avem posibilitatea sa va putem oferi cu siguranta cel mai bun pret de pe piata romaneasca pentru astfel de servicii oferite.

Pentru orice serviciu de debarasare mobila nu este necesara o contactare in prealabil, ci doar o programare, deoarece ne putem mobiliza rapid fiindu-ne necesare doar doua ore pentru a ajunge la dvs. si pentru a ne putea apuca de treaba. Tarifele noastre pentru serviciul de debarasare mobila sunt diferite si depind de necesitatile si preferintele clientului expuse in detaliile telefonice oferite de acesta, dar si de rezultatul unei evaluari efectuate la domiciliul clientului de catre specialistii nostri financiari. Firma noastra va pune la dispozitie si serviciul de debarasare mobila in mod gratuit, in cazul in care mobilierul de care dvs. nu mai aveti nevoie se afla intr-o stare buna, iar sansele de reutilizare ating un procent ce depaseste 90%. Incercam sa venim in intampinarea dvs. cu serviciul de debarasare a pieselor de mobilier nedorite ce pot fi refolosite, chiar daca detin un oarecare grad de uzura, in urma unei renovari sau cu debarasarea oricarui obiect sau materiale nedorite pe care nu le puteti arunca la tomberonul din proximitatea locului in care fie va desfasurati activitatea zilnica, fie locuiti.

 

Folosind masini speciale pentru astfel de activitati, va putem ajuta si cu debarasarea resturilor rezultate in urma procesului de relocare, ce nu pot fi aruncate in tomberoanele stradale din proximitate. Asadar,  dispunem de 3 astfel de masini, de diferite capacitati, pentru a putea satisface cu usurinta orice solicitare venita din partea clientilor. Costul acestor operatiuni variaza in functie de complexitatea fiecareia si de cantitatea de material ce trebuie evacuat, iar costul poate fi stabilit telefonic ori la sediul sau la domiciliul clientului, de catre un expert in logistica, care isi desfasoara activitatea in cadrul companiei noastre. Serviciul de debarasare este exclusiv, ceea ce inseamna ca puteti beneficia de el indiferent daca alegeti sau nu firma noastra pentru intreaga operatiune de relocare.

Serviciul de debarasare mobila Bucuresti este pus la dispozitia tuturor locuitorilor din capitala, care au mobilier pe care nu doresc sa il mai intrebuinteze. Mobilierul vechi si deteriorat, dar care mai poate fi reparat se doneaza sau se vinde la o suma minima de bani. Pentru ca oferim calitate nu numai in operatiunile efectuate, ci si calitate in ceea ce priveste reconditionarea mobilierului, vrem sa dam celor care au nevoie, bunurile ce au fost debarasate din locuinte si pe care nu le mai folositi.

Daca mobila nu mai poate fi folosita, o transformam in lemne care vor ajunge la casele de copii si batrani sau nevoiasi, pentru a fi folosita la incalzirea sobelor.

Asteptam cu nerabdare interesul dvs., manifestat pentru serviciile oferite de catre compania noastra.