Depozitare mobila

depozitare mobila bucuresti

In cadrul serviciului de depozitare mobila Bucuresti, ProfessionalMovers pune la dispozitia clientilor, la cerere, materiale pentru impachetarea obiectelor personale ale angajatilor, cutii speciale pentru marfuri si cutii pentru obiecte personale. De asemenea, va oferim si serviciul de impachetare profesionala a bunurilor ce se doresc a fi depozitate. Garantam integritatea fiecarui pachet/colet sau obiect de mobilier.

ProfessionalMovers ofera in Bucuresti spatii de depozitare in conditii moderne si sigure, in conformitate cu cele mai moderne standarde de pe piata!

Toate acestea sunt asigurate de o echipa de profesionisti formata dintr-un colectiv cu minim 4 ani experienta in domeniu.

 

Depozitare mobila Bucuresti

Pentru serviciul de depozitare mobila va oferim o gama larga de posibilitati. Puteti opta fie pentru un container de 40 metri cubi, fie pentru o boxa, acestea fiind situate intr-un mediu inchis, ferit si protejat, in interiorul unei hale si avand mai multe dimensiuni, cuprinse intre 10-45 metri cubi, in functie de necesitatile fiecarui client.

De asemenea, va putem asigura depozitarea bunurilor pentru o perioada mai lunga de timp aleasa de dumneavoastra. Cei care opteaza pentru serviciul de depozitare mobila Bucuresti, beneficiaza din partea noastra de o clauza de fidelitate, in baza careia practicam o gama variata de discount-uri.

Fiecare boxa in parte este asigurata din punct de vedere financiar, iar valuarea politei este de 55.000 euro.

Pentru depozitarea in cantitati mari a bunurilor sau a marfurilor dumneavoastra, ProfessionalMovers va pune la dispozitie spatiu de depozitare sub forma unui depozit de 3000 m cubi, izolat ermetic si compartimentat corespunzator, dotat cu un sistem de climatizare, sistem de iluminare nocturna, sistem de alarma modern, supraveghere video si personal de securitate ce asigura paza intregii zone 24/24 de ore.

Pretul pentru serviciul de depozitare mobila este stabilit in urma unei analize bilateral efectuate, de catre expertii nostri impreuna cu dumneavoastra, in functie de mai multi factori analizati la sediu si la fata locului si stipulati ulterior in contract, astfel incat imperuna, sa putem gasi cele mai avantajoase solutii.

Serviciul de depozitare mobila Bucuresti se adreseaza clientilor din capitala, dar si celor ce vor sa se mute definitiv in capitala.

Va oferim siguranta pentru mobila si bunurile depozitate de dumneavoastra, garantam seriozitate, calitate si cel mai avantajos pret de pe piata!

 

Solicita oferta