Transport mobila

Fie ca vorbim despre piese de mobilier sau despre orice alte bunuri ce trebuiesc relocate ori, pur si simplu, despre obiecte / bunuri ce au fost achizitionate de la diverse magazine de profil, ProfessionalMovers va ofera posibilitatea de a le transporta pana la adresa dorita, atat in capitala, prin serviciul de transport mobila Bucuresti, cat si in tara, in conditii de siguranta si fara niciun fel de efort depus din partea dvs.

Toate aceste beneficii sunt oferite clientilor nostri intr-un timp optim si la preturi accesibile.

Serviciul de transport mobila pe care il punem la dispozitia tuturor celor interesati, presupune nu numai relocarea propriu-zisa, ci si transportul de mobilier, daca ati achizitionat piese noi de mobila.

Alegerea inspirata suntem noi si garantam integritatea tuturor bunurilor dumneavoastra, dar si siguranta acestora, deoarece profesionistii executa operatiunile cu grija. Iar noi, Professional Movers, stim ceea ce este potrivit pentru dumneavoastra, ca sa fiti pe deplin multumiti. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar in acest sens va scutim de efort la un pret convenabil.

Transport mobila Bucuresti

ProfessionalMovers pune la dispozitia clientilor din Bucuresti, servicii de transport mobila pentru piesele de mobilier si pentru obiectele personale, precum si facilitatea de montare-demontare a mobilierului ce trebuie transportat in vederea mutarii, pentru intreg procesul de relocare la orice adresa din Bucuresti. Aceste servicii si beneficii sunt completate prin consultanta si evaluare, pe care firma noastra le pune la dispozitia clientilor, prin intermediul serviciului de transport mobila Bucuresti, in mod gratuit.

transport mobila si relocari bucurestiPentru serviciul de transport mobila pe teritoriul Bucurestiului este necesara o programare cu cel putin doua ore inainte, acesta fiind timpul minim de care avem nevoie pentru a ne mobiliza si a ajunge la dvs.!

Pentru zona Bucuresti, va recomandam sa incercati sa programati operatiunea, fie cat mai de dimineata sau cel mai tarziu in jurul pranzului, pentru a putea fi evitat traficul aglomerat!

Realizam transportul pieselor de mobilier de toate tipurile, de la birouri si dulapuri, pana la electrocasnice si bunuri de uz personal, la orice ora din zi si din noapte!

Compania noastra garanteaza transportul rutier de marfuri, pentru relocari si mutari de mobilier in Bucuresti, dar si din Bucuresti catre orice destinatie din Romania si invers.

Detinem un parc auto adaptat pentru nevoile de transport marfa de orice tip sau exclusiv pentru mutari, pentru orice companie mica si mijlocie, fiind disponibil 24/24 ore clientilor din Bucuresti in vederea oricaror situatii de urgenta.

Pentru transport mobila national si international, in functie de necesitatile fiecarui client in parte, putem pune la dispozitie masini de 3.5 tone si masini de 7.5 tone, autorizate si carosate, sau chiar tiruri!

Demontarea si remontarea obiectelor sunt garantate inca din etapele de evaluare si consultanta, pentru orice transport efectuat in vederea relocarilor!

Organizam lunar si grupaje, oferind astfel clientului posibilitatea de a transporta diferite piese de mobilier sau alte bunuri de pana la 10 mc, fiind astfel scutit de plata integrala a pretului pentru transport!

Serviciul de transport mobila Bucuresti se adreseaza clientilor din capitala, dar si celor ce vor sa se mute definitiv in capitala.

Pretul poate fi negociabil si, de asemenea, poate fi stabilit si telefonic, in functie de dificultatea operatiunilor, dar si in functie de tipul si cantitatea obiectelor/marfurilor ce trebuiesc transportate.

Indiferent de tipul de mobilier ce se doreste a fi transportat, fie ca vorbim de lemn masiv, fie ca vorbim despre mobilier ikea ,mobexpert sau orice alt tip, intotdeauna garantam integritatea acestuia!

 

 Solicita oferta