Mutari internationale

Realizam mutari pe plan international, asigurand transport pentru marfa, mobilier si obiecte personale.

Efectuam mutari internationale, atat in Europa, cat si la nivel global!

mutari nationalePentru operatiuni de mutari efectuate in exteriorul tarii, pretul poate fi stabilit si in urma unei negocieri telefonice, ulterior, procedandu-se la semnarea unui contract in baza caruia puteti avea garantia oficiala a beneficiilor si serviciilor noastre

Contractul poate fi expediat prin intermediul faxului pentru eficientizarea timpului dvs.

In contract sunt mentionate atat obiectele pe care dumneavoastra doriti sa le transportati, cat si suma fixa pe care o veti achita pentru aceasta operatiune.

Firma noastra va poate pune la dispozitie masini de 3.5 tone cu o capacitate de 24 m cubi sau pentru necesitati mai mari, masini de 7.5 tone sau chiar mai mari, pentru mutari internationale in Europa!

Pentru orice tip de mutari internationale efectuate in Europa, punem la dispozitie intotdeauna personal calificat, format din doi soferi cu experienta, pentru ca bunurile dumneavoastra sa ajunga la destinatie in cel mai scurt timp posibil!

Lunar realizam si operatiuni de tip grupaj pentru mutari internationale, prin intermediul carora oferim astfel clientilor posibilitatea de a reloca un volum mai mic de 10 mc in afara tarii, dar si de a-si reduce considerabil cheltuielile pentru mutare, asadar, va punem la dispozitie servicii nu doar profesionale, ci si complete!

Este de preferat sa optati pentru transportul de tip grupaj in momentul in care marfa pe care dv doriti sa o transportati nu necesita un transport separat. In acest caz pretul pentru transport va scadea considerabil. Astfel va putem oferi un pachet de servicii la un pret foarte bun, pentru un volum de pana la 10 metrii cubi, in cazul in care nu doriti o masina cu care sa se efectueze un transport special pentru mobilierul dumneavoastra.

In cazul tuturor operatiunilor de mutari internationale, va punem intotdeauna la dispozitie servicii complete: manipulare, transport, demontare / remontare mobilier, impachetare / despachetare bunuri personale, punere pe pozitie si asezare a obiectelor de mobilier si nu numai la destinatie.

In cazul oricaror operatiuni de mutari internationale realizate de firma noastra, bunurile dvs. sunt asigurate atat in timpul manipularii, cat si in timpul transportului, in baza a 2 astfel de polite, una pentru manipulare si o alta separata, incheiata strict pentru transport, valoarea fiecareia dintre ele ridicandu-se la suma de 55000 euro. Integritatea bunurilor constituie una dintre clauzele contractului pe care il semnati cu noi!

Pentru operatiuni de mutari internationale, pentru transportul international, putem utiliza una sau mai multe masini de 3.5 tone autorizat carosate, masini de 7.5 tone autorizate si adaptate sau chiar tiruri in cazul in care marfa pe care doriti sa o transportati spre Romania sau din Romania, necesita masini mai mari.

Transportam mobila, bunuri personale sau alte marfuri pe plan international, catre orice destinatie de pe mapamond.

Garantam servicii profesionale!

 

Solicita oferta