Mutari nationale

Prin intermediul serviciului de mutari nationale, asiguram transportul in bune conditii pentru orice tip de bunuri personale si marfuri.

Pentru nevoi speciale va putem asista cu serviciul de impachetare a bunurilor dumneavoastra si va putem pune la dispozitie cutii, cu 2-3 zile inainte de efectuarea operatiunilor de mutare, in conditiile in care doriti sa va impachetati singuri lucrurile.

Efectuam mutari nationale in principalele orase ale tarii, printre care momentan: Constanta, Brasov, Sibiu si Ploiesti.

La cererea clientilor nostri, executam si mici reparatii ale mobilierului ce urmeaza a fi transportat, fara solicitarea unor plati suplimentare, acest serviciu fiind inclus in pretul initial al operatiunii, deoarece constituie un beneficiu gratuit de care se bucura toti clientii care apeleaza la serviciile noastre de mutari nationale.

mutari internationaleAsiguram materialele necesare pentru impachetat, servicii de dezasamblare si de reasamblare la destinatie, pentru transportul mobilei de orice tip, cat si pentru toate obiectele de mobilier.

Pentru transportul mobilierului si a altor bunuri personale, pe rute interne, utilizam masini de 3.5 tone autorizat carosate, cu o capacitate 20 – 28 metri cubi, dube special adaptate, cu capacitate 10 – 15 metri cubi si masini de 7.5 tone autorizate sau tiruri pentru operatiuni mult mai complexe.

Asiguram transport pentru mobila si alte bunuri sau marfuri, atat pe plan local – in Bucuresti, cat si la nivel national – prin intermediul serviciului de mutari nationale, catre orice alta destinatie de pe teritoriul tarii.

In fiecare luna organizam si operatiuni de tip grupaj, oferind in acest fel clientilor ce doresc relocarea unor volume mai mici de 10 mc, posibilitatea de a-si reduce considerabil cheltuielile pentru mutare, astfel, ProfessionalMovers va pune la dispozitie si in acest caz servicii profesionale complete!

Pentru fiecare transport, in functie de tipul masinii utilizate, de cantitatea marfurilor transportate, dar si de distanta parcursa, tarifam un pret fix/km si un pret separat pentru celelalte servicii solicitate de catre client, daca este cazul.

Toti clientii nostri beneficiaza de asigurarea marfurilor transportate, indiferent de dificultatea operatiunilor de relocare sau de modalitatea de transport stabilita, iar pretul per operatiune este negociabil si poate fi stabilit telefonic, pentru serviciile de mutari nationale.

Mutari nationale este serviciul prin care noi, ProfessionalMovers, va oferim calitate si timpul nostru pentru a va ajuta in ce v-ati propus.

Vrem sa ne extindem activitatea in tara, de aceea serviciul este destinat momentan clientilor din Ploiesti, Sibiu, Brasov, Constanta. Echipa noastra stie ce are de facut, iar dumneavoastra stabiliti ultimele detalii, inainte ca operatiunea sa se desfasoare.

Beneficiati de calitatea serviciilor, de un personal calificat daca alegeti si serviciul de mutari internationale, pe care il regasiti in portofoliul nostru de servicii.

Pentru noi conteaza orice cerere venita din partea dumneavoastra, astfel incat operatiunea sa decurga in conformitate cu normele in vigoare. Garantam calitatea serviciilor, dar si transportul in siguranta a bunurilor dumneavoastra la destinatia finala.

Fie ca doriti sa va relocati in Europa sau la nivel global, profesionistii nostri vor avea grija ca totul sa decurga cum a fost stabilit initial. Mobilierul si bunurile dumneavoastra vor fi dezasamblate, impachetate si transportate cu camioane speciale.

Operatiunile ca dezasamblarea / asamblarea si impachetarea sunt deja incluse in pretul oferit, astfel ca dumneavoastra nu trebuie sa va faceti absolut nicio problema.

Interesul manifestat de dumneavoastra este prima noastra prioritate, iar primii nostri clienti se vor bucura de calitate si profesionalism.

Serviciul de mutari nationale, se adreseaza clientilor din provincie, dar si celor care vor sa se mute definitiv in provincie.

Cu noi, relocarea dumneavoastra este asigurata.

 

Solicita oferta