Mutari firme Brasov

Acest serviciu poate sustine un numar de 4-5 operatiuni de relocari concomitente, avand in vedere ca dispunem de un numar mare de masini de diferite dimensiuni, adaptate pentru astfel de operatiuni, dar si de un numar de 4-5 echipe de profesionisti, cu disponibilitate pentru detasare in si din Brasov pe intreg teritoriul tarii. Acestia se vor asigura ca bunurile dvs. sa fie tratate cu grija, demontate, impachetate, transportate, manipulate si reasamblate la noua destinatie, intr-un timp rapid, dar si in cele mai bune conditii.

Deoarece ne adresam atat persoanelor fizice autorizate, intreprinzatorilor mici si mijlocii, dar si societatilor comerciale de anvergura, compania noastra pune la dispozitie servicii profesionale de transport pentru obiecte personale, de mobilier si pentru orice alt tip de marfuri. Va oferim serviciul de mutari firme Brasov, astfel, pentru relocarea unui sediu de societate comerciala, echipele noastre va garanteaza cele mai bune solutii in scopul unei mutari efectuate in siguranta si in timp util.

Prin contract, ne obligam sa raspundem pentru oricare bun transportat catre orice destinatie din Brasov, garantand astfel valoarea si integritatea incarcaturii; dealtfel, in situatia in care doriti sa beneficiati de impachetarea lucrurilor decalat, inainte cu 2-3 zile de transportul programat, va putem asista gratuit, incercand astfel sa venim in sprijinul clientilor nostri fideli.

Ca bonus, firma noastra va pune la dispozitie personal calificat, ce va poate ajuta si cu mici reparatii ale mobilierului dumneavoastra, in limita posibilitatilor, fara a solicita un cost aditional, acest serviciu fiind inclus in pretul initial al operatiunii de relocare. Bonusul acesta se acorda tuturor clientilor nostri din judetul Brasov.

Serviciul de mutari firme Brasov se adreseaza clientilor care doresc sa isi mute activitatea din Brasov in alt oras, dar si celor ce vor sa isi mute definitiv societatile comerciale in orasul Brasov. Cu noi, relocarea dumneavoastra este garantata.