Mutari sedii Brasov

Avem personal calificat in operatiunile de manipulare, mutare a pieselor de mobilier de toate tipurile, de la birouri si dulapuri pana la sertare si arhive de uz public sau personal, cat si pentru transport al echipamentelor si mobilierului de birou pentru firme.

In situatiile de relocari ale sediilor de societati comerciale, firma noastra, prin intermediul serviciului de mutari sedii Brasov, va pune la dispozitie un expert in logistica. Acesta va constata si va estima detaliile, costurile si pasii operatiunii ce trebuiesc parcursi pe intreg procesul de mutare.

Impreuna cu dumneavoastra, acesta va incerca sa identifice cele mai bune solutii, din punct de vedere procedural, dar si economic, astfel incat oferta de pret sa fie optima si avantajoasa in raport cu investitiile facute de dvs.

Oferim posibilitatea relocarii in week-end, pentru operatiunile de mutari ale sediilor firmelor care nu isi pot intrerupe activitatea in timpul saptamanii. Pentru optimizarea timpului de lucru, putem maximiza numarul de angajati. Acestia sunt organizati in echipe de profesionisti, ce fac parte dintr-un colectiv cu minim 4 ani experienta in domeniu.

Deasemenea, va putem pune la dispozitie, la cerere, material de birotica special atat pentru impachetare, cat si pentru stivuire sau transport, cum ar fi: cutii pentru impachetarea obiectelor personale ale angajatilor, cutii speciale pentru calculatoare si cutii pentru arhiva. Va oferim si serviciul de impachetare profesionala, pentru o eficientizare cat mai buna a timpului dvs. de lucru.

Manipularea si impachetarea corespunzatoare a pachetelor sunt asigurate de echipele noastre specializate, ce folosesc materiale de protectie speciale, de cea mai buna calicate, pentru tot ceea ce inseamna obiect fragil. Am dezvoltat proceduri speciale pentru demontarea/remontarea sau transportul obiectelor fragile si valoroase din sediile si birourile dvs, precum imprimante de mari dimensiuni, servere sau obiecte de logistica usor perisabile. Serviciul de mutari sedii Brasov se adreseaza si clientilor din tara, care vor sa se mute definitiv in orasul Brasov.