Transport mobila Brasov

Serviciul de transport mobila Brasov necesita o programare cu cel putin doua ore inainte, deoarece acesta este timpul minim de care avem nevoie pentru a ne mobiliza si a ajunge la dvs. Compania noastra pune la dispozitia clientilor din Brasov, pentru piesele de mobilier, marfuri dar si pentru obiectele personale, servicii de transport precum si facilitatea de montare-demontare a mobilierului ce trebuie transportat in vederea relocarii.

Beneficiile de mai sus sunt dublate prin procedurile de consultanta si evaluare pe care firma noastra le pune la dispozitia dvs. in mod gratuit. Toate acestea va sunt oferite intr-un raport calitate-pret de cele mai inalte standarde, si intr-un timp optim.

De la birouri si dulapuri, pana la electrocasnice si bunuri de uz personal, realizam transportul pieselor de mobilier de toate tipurile, la orice ora din zi si din noapte! Efectuam transporturi de mobilier si marfuri atat dinspre, cat si inspre Brasov. Detinem un parc auto modern, adaptat pentru nevoile de transport marfa de orice tip si pentru exigentele clientilor nostri, cat si pentru nevoi exclusive pentru mutari.

Pentru orice companie mica si mijlocie, suntem disponibili 24/24 ore in Brasov, in vederea oricaror situatii de urgenta. Pentru serviciul de transport mobila Brasov, fie ca este interjudetean sau national, in functie de necesitatile fiecarui client in parte, dispunem de masini de 3.5 tone si masini de 7.5 tone, autorizate si carosate corespunzator, precum si de tiruri.

Demontarea si remontarea obiectelor sunt garantate prin contract, pentru orice transport efectuat in vederea relocarilor. Oferim clientilor posibilitatea de a transporta diferite piese de mobilier sau alte bunuri de pana la 10 mc, organizand lunar grupaje, acestia fiind astfel scutiti de plata integrala a pretului pentru transport.

Serviciul de transport mobila Bucuresti se adreseaza clientilor din Brasov, dar si celor ce vor sa se mute definitiv in alt oras. Pretul poate fi stabilit si telefonic, in functie de tipul operatiunilor, dar si de complexitatea acestora precum si de tipul si cantitatea obiectelor/marfurilor ce trebuiesc transportate. Acesta poate fi deasemenea si negociat.