Mutari Cluj

Acest serviciu de mutari Cluj se adreseaza clientilor din intreaga tara, nu doar celor ce doresc sa se mute din sau in municipiul Cluj. In acest sens, ne sunt necesare doar 2 ore pentru a ajunge la dvs., in situatia in care ne solicitati din proximitatea judetului Cluj, motiv pentru care nu este neaparat necesara o programare cu mult timp dinainte.

Pentru relocari ce implica un transport al pieselor de mobilier, folosim de obicei 2 masini de dimensiuni medii (10-15 mc), pentru a putea avea mai usor acces in zonele aglomerate, lipsite de locuri de parcare. Oferim servicii personalizate pentru fiecare client in parte, in conformitate cu cele mai ridicate standarde de competitivitate. Suntem implicati, profesionisti si seriosi, realizand mutari de mobilier, marfuri si alte bunuri in raza municipiului Cluj.

Transportul obiectelor grele sau a mobilierului din lemn masiv, voluminos, care nu poate avea acces pe scara blocului, se realizeaza prin intermediul unui lift exterior a carui limita de greutate este de 500 kg. Costul pentru utilizarea acestuia este modic si, de obicei, nu poate fi folosit decat in cazul unei mutari de mobila in oras.

In situatia in care doriti sa relocati locuinte sau sedii din alte orase in Cluj sau din Cluj catre orice alta destinatie din tara, serviciile de mutari Cluj sunt solutia optima deoarece presupune relocari inter-judetene, dar si nationale. Aceasta varianta poate fi intotdeauna cea mai rapida si eficienta optiune pentru dvs. deoarece, la cererea clientului, putem mobiliza oricand un numar mai mare de angajati, pentru a reduce durata oricarei operatiuni de mutare.

De aceasta facilitate beneficiati in vederea optimizarii si eficientizarii timpului dvs. de lucru, fara implicarea unui cost suplimentar. Pentru impachetarea bunurilor dvs. va punem la dispozitie cu cateva zile inainte, toate materialele necesare acestei proceduri. Cu noi, transportul bunurilor dumneavoastra este garantat si asigurat.