Debarasare mobila Cluj

Serviciul de debarasare mobila presupune programari prealabile, prin intermediul numerelor de telefon afisate in rubrica de CONTACT a site-ului nostru sau online, prin intermediul formularului pus la dispozitia dvs. tot pe site-ul nostru oficial. Dupa solicitare, avem nevoie doar de doua ore pentru a ajunge la dvs. si pentru a demara toate procedurile preliminare relocarii, printre care enumeram: expertiza logistica, evaluare si estimare de pret.

Intreg serviciul de debarasare mobila vi-l putem pune la dispozitie in mod gratuit, in cazul in care mobilierul de care dvs. nu mai aveti nevoie se afla intr-o stare buna si poate fi reutilizat, deoarece firma noastra are posibilitatea sa il revalorifice. Tarifele noastre practicate pentru serviciul de debarasare mobila Cluj se aplica in functie de mai multi factori, acestea depinzand de complexitatea, amploarea si adresa la care se desfasoara operatiunea. Pentru o corelare corecta intre estimarea si stabilirea efectiva a pretului real, expertiza logistica se desfasoara la domiciliul clientului. Fie ca vorbim atat de piese de mobilier, cat si de celelalte obiecte colectate in urma operatiunilor din cadrul serviciului de debarasare mobila Cluj, toate materialele rezultate in urma acestor proceduri sunt colectate si destinate centrelor pentru copii, azilelor pentru batrani sau cazurilor sociale de nefamilisti, familiilor defavorizate, unde mobilierul poate fi inca reutilizat. Acesta poate fi revalorificat si pus in vanzare la un pret modic sau donat, iar piesele care nu se mai pot reutiliza constituie ”lemn pentru incalzire” pentru oamenii din mediul rural, ce nu beneficiaza de metode moderne pentru incalzire.

Faptul ca incercam sa valorificam refolosind pe cat se poate tot ceea ce debarasam de la dvs., ne ajuta sa va putem oferi la randul nostru cu siguranta cel mai bun pret de pe piata pentru acest serviciu. Pentru fidelizarea clientilor nostri, punem la dispozitie in cadrul acestui serviciu si facilitatea de montare si reparare a mobilierului deteriorat, in limita posibilitatii si a pregatirii personalului nostru.