Mutari firme Cluj

Firma noastra poate mobiliza fara probleme si in weekend echipe pentru debarasari sau putem detasa un numar cat mai mare de angajati in timpul saptamanii, pentru a optimiza eforturile si pentru a reduce timpul efectiv de lucru. In cazul firmelor care nu isi pot intrerupe activitatea, avem posibilitatea sa ne prelungim programul de lucru, lucrand pe contra-turele angajatilor firmei ale caror sediu se doreste a fi mutat.

Efectuam relocari si mutari ale firmelor de pe intreg teritoriul judetului Cluj, nu doar la nivelul municipiului. Este foarte important atat pentru dumneavoastra, cat si pentru noi, ca in cadrul serviciului de mutari firme Cluj, modul de organizare al operatiunilor sa contina o prioritizare optima atat pentru buzunarul, cat si pentru timpul dvs. Primul pas consta in etichetarea si clasificarea corecta si in detaliu a fiecarui obiect in parte ce trebuie relocat, iar apoi se trece la alegerea pozitiilor viitoare ale obiectelor din noua locatie.

Oferim transporturi speciale pentru obiecte fragile de birotica la nivel interurban, interjudetean, national ,dar si international. Beneficiati de impachetare speciala si transport in cele mai bune conditii ale serverelor si obiectelor fragile. Angajatii nostri sunt calificati pentru demontari si remontari, dar si pentru impachetari. Utilizam echipamente profesionale de ultima generatie. Pentru manipularea mobilierului, dispunem de echipe formate din 3-4 angajati care se ocupa intotdeauna doar de acest aspect al operatiunii, avand o remarcabila experienta de-a lungul careia nu au intampinat nicio dificultate pe parcursul intregii activitati. Serviciul de mutari firme Cluj este activ atat in oras, cat si pe intreg teritoriul judetului Cluj.

Pentru situatii de urgenta, firma noastra va poate pune la dispozitie la cerere, materiale adiacente debarasarii precum: cutii pentru impachetarea obiectelor personale ale angajatilor, cutii speciale pentru calculatoare si cutii pentru arhiva. Personalul nostru are o experienta de minim 4 ani in domeniul relocarilor, motiv pentru care garantam promptitudine, seriozitate si profesionalism.