Mutari mobila Cluj

Firma noastra va ofera posibilitatea de a transporta fara probleme o gama diversa de obiecte fragile, dar si piese de mobilier, obiecte personale si chiar marfuri, fara a fi necesara demontarea prealabila.

Pentru debarasare, dispunem in permanenta de cate 2 profesionisti in operatiuni de montaj mobilier pentru un cost rezonabil, in cazul in care elementele de relocare se alcatuiesc din: mobiler efectuat pe comanda sau achizitionat de dvs. direct de la producator, fiind neasamblat. Acest serviciu este disponibil doar pentru clientii municipiului Cluj. Procedurile de relocari pot fi complexe avand in vedere ca raspundem cu seriozitate si promptitudine nevoilor si necesitatilor clientilor nostri. Indiferent de complexitatea operatiunilor desfasurate sau de modalitatile prin care ne organizam activitatea, raspundem cu promptitudine si seriozitate oricaror solicitari venite din partea clientilor.

Asadar:

Desfasuram activitati diverse de relocari ce includ transport si manipulare a pieselor de mobilier, atat la nivel judetean, cat si la nivel inter-judetean. Indiferent ca vorbim de o locuinta sau de un sediu de firma sau institutie, timpul de executie a mutarii este intotdeauna minim. Pretul este de obicei stabilit prin intermediul unei expertize logistice specializate, efectuata de catre angajatii nostri, in urma careia putem realiza rapid o estimare detaliata a costurilor, dar si o prezentare schematica a operatiunii de mutare, pe etape, in functie de complexitatea acesteia. Telefonic, pretul poate fi stabilit doar la nivel estimativ. Expertiza logistica este pusa la dispozitia clientilor nostri in mod gratuit prin serviciile de mutari mobila Cluj.

Contractul prin intermediul caruia firma noastra se obliga sa respecte cerintele si conditiile stabilite se semneaza inainte de demararea procedurilor de relocare, pentru ca, la final, sa aveti certitudinea ca ati luat cea mai buna decizie. Pentru impachetare si transportul bunurilor dvs., folosim diverse materiale de protectie, in functie de structura si necesitatea fiecarei piese de mobilier in parte, deoarece intotdeauna incercam sa garantam calitatea operatiunilor din cadrul serviciului de mutari mobila Cluj. Intotdeauna garantam integritatea mobilierului mutat.