Mutari sedii Cluj

Relocarea unui sediu de firma difera de relocarea unei locuinte. Aceasta operatiune este mult mai complexa si poate deveni anevoioasa daca nu optimizezi munca de la bun inceput intr-un plan bine pus la punct, prin pasi simpli. Pentru serviciile de mutari sedii Cluj, va punem la dispozitie un expert in logistica care sa constate, sa evalueze si sa estimeze detaliile operatiunii. Acestia vor incerca sa descopere impreuna cu dumneavoastra cele mai bune solutii, astfel incat raportul calitate-pret al serviciilor oferite de noi sa fie cat mai corect si cat mai pe placul dumneavoastra.

Acesta isi poate aloca o zi intreaga pentru a face expertiza logistica totala si corecta, dar si pentru a estima corespunzator costurile operatiunii; deasemenea, si pentru a identifica cele mai bune solutii posibile pentru relocarea sediului dumneavoastra. Evaluarea preliminara, din punct de vedere economic si procedural necesara oricarei relocari este pusa la dispozitia dvs. in mod gratuit de catre firma noastra.

Transportul este asigurat atat in municipiul Cluj, cat si la nivel judetean, dar si national. Folosim materiale de protectie speciale pentru tot ce inseamna obiect fragil, atunci cand vorbim de manipularea si impachetarea corespunzatoare a acestora. Pentru operatiuni de mutari sedii de mari proportii, va sta la dispozitie un efectiv de 40 de angajati, foarte bine pregatiti din punct de vedere profesional. Detinem masini pregatite special si carosate optim pentru transportul obiectelor fragile si valoroase din sediul dvs., cum ar fi imprimante de mari dimensiuni, servere, etc.

Mutarile sediilor de mari dimensiuni sunt intotdeauna o provocare pentru noi, un test care ne ajuta sa ne reconfirmam de fiecare data capacitatile noastre logistice, dar si rapiditatea de raspuns la solicitarile clientilor nostri. Avem o experienta vasta in acest domeniu si un portofoliu majoritar de client la nivel national. Asteptam cu interes solicitarile dvs. pentru serviciul de mutari sedii Cluj.