Transport mobila Cluj

Cand vine vorba de mutari, una din prioritati o constituie siguranta transportului dvs., iar integritatea bunurilor transportate o  garantam prin contract. Pentru ca operatiunile sa decurga intr-un mod civilizat, respectandu-se normele de siguranta si de calitate impuse de reglementarile legale, dar si de cerintele de pe piata, folosim cele mai moderne utilaje, iar personalul nostru este calificat, avand multi ani de experienta.

Va oferim servicii de transport profesioniste pentru mobila si alte bunuri sau chiar marfuri, atat la nivel interurban, interjudetean, cat si la nivel national. Pentru a sprijini micii intreprinzatori, organizam lunar grupaje, atat la nivel national, cat si international, oferind astfel posibilitatea de a reloca diferite bunuri sau chiar marfuri de pana la 10 mc, fara a fi adaugata vreo taxa suplimentara la pretul initial stabilit de la bun inceput ca fiind integral per transport.

Pentru relocari de anvergura ce presupun transporturi pe distante lungi, in cadrul serviciului de transport mobila Cluj, pentru relocari nationale si interjudetene, folosim masini de 3.5 tone autorizat carosate de principiu, insa in cazul in care e vorba de cantitati mari de marfuri, putem folosi si masini de 7.5 tone sau chiar tiruri. In functie de distanta, cantitatea de material transportata, numarul transporturilor efectuate, dificultatea traseului, timpul de executie al mutarii, dar si tipul, precum si numarul de masini implicate in transporturi, stabilim pretul pe baza unei estimari corelate cu anvergura operatiunii.

Prin contract, firma noastra se angajeaza sa garanteze integritatea obiectelor transportate si asigura prin clauze suplimentare, marfurile din fiecare transport. Indiferent ca vorbim despre mobilier din lemn masiv sau de mobilier Ikea, respectiv Mobexpert, reusim sa ducem la bun sfarsit sarcinile asumate in cadrul acestui serviciu pe care incercam sa vi-l oferim. Relocarile complexe efectuate in timp scurt sunt specialitatea noastra, pe care o oferim prin intermediul serviciului de transport mobila Cluj.