Mutari Constanta

Efectuam mutari de mobilier, marfuri si alte bunuri in Constanta, oferind servicii personalizate pentru fiecare client in parte, in conformitate cu cele mai ridicate stndarde de competitivitate. Suntem implicati, profesionisti si seriosi.

Serviciul de mutari Constanta se adreseaza locuitorilor intregului judet, dar si celor ce locuiesc in alte orase si doresc a se mute in Constanta. Astfel, avand in vedere acest aspect, ne sunt necesare doar 2 ore pentru a ajunge la dvs., motiv pentru care nu este neaparata nevoie sa faceti o programare cu mult timp inainte. In cadrul unei relocari ce implica un transport al pieselor de mobilier, folosim de obicei 2 masini de dimensiuni medii (10-15 mc), pentru a putea avea mai usor acces in zonele in care sunt probleme cu parcarea.

Relocarea ce presupune transportul obiectelor grele sau a mobilerului din lemn masiv, destul de voluminos, care nu poate avea acces pe scara blocului, se realizeaza prin intermediul unui lift exterior a carui limita de greutate este de 500 kg. Utilizarea acestuia implica insa un cost suplimentar si de obicei, nu poate fi folosit decat in cazul unei mutari de mobila in oras.

Serviciile de mutari Constanta presupun relocari inter-judetene, dar si nationale, in situatia in care doriti sa va relocati locuinte sau sedii din alte orase in Constanta sau din Constanta catre orice alta destinatie. Aceasta poate fi intotdeauna cea mai rapida si eficienta optiune pentru dvs. deoarece, la cererea clientului, si fara ca acest lucru sa implice un cost suplimentar, putem mobiliza oricand un numar mai mare de angajati pentru a reduce durata oricarei operatiuni de mutare in vederea optimizarii si eficientizarii timpului dvs. de lucru.

In vederea impachetarii bunurilor dvs., va punem la dispozitie cu cateva zile inainte toate materialele necesare acestui process. In cazul in care este necesar, va stam la dispozitie, oferindu-va sprijin si cu mici reparatii ale mobilierului dumneavoastra, fara a solicita o taxare suplimentara, acest bonus fiind inclus in pretul initial al operatiunii. Cu noi, transportul bunurilor dumneavoastra, este asigurat.