Debarasare mobila Constanta

Toate materialele rezultante din actiunile de relocari, fie ca vorbim atat de piese de mobilier, cat si celelalte obiecte colectate in urma operatiunilor de debarasare mobila Constanta sunt destinate centrelor pentru copii, azilelor pentru batrani sau cazurilor sociale de nefamilisti, respectiv familiilor defavorizate, unde mobilierul care poate fi inca reutilizat este pus in vanzare la un pret modic sau donat,  iar piesele care nu se mai pot reutiliza, pot fi transformate in ”lemn pentru incalzire” destinat oamenilor din mediul rural care inca nu dispun de metode moderne pentru incalzirea locuintelor.

In cazul in care in afara de mutarea propriu zisa aveti nevoie si de serviciul de debarasare mobila si alte bunuri sau marfuri, acesta are un regim de bonificatie si este pus la dispozitie in mod gratuit clientilor nostri.

Serviciul de debarasare mobila cuprinde programari prealabile, pentru care este necesar sa ne contactati anterior pentru pentru a stabili impreuna gestionarea timpului dumneavoastra si a resurselor noastre, avand in vedere ca ne putem mobiliza rapid. In acest sens, avem nevoie doar de doua ore pentru a ajunge la dvs. si a demara toate procedurile preliminare relocarii. In cazul in care mobilierul de care dvs. nu mai aveti nevoie se afla intr-o stare buna si poate fi reutilizat, atunci va punem la dispozitie intreg serviciul de debarasare mobila in mod gratuit.

Tarifele noastre pentru serviciul de debarasare mobila Constanta sunt diferite si se aplica in mod diferential, acestea depinzand de datele si de detaliile oferite telefonic de client si constatate ulterior de specialistul nostru, pentru a se face o corelare intre estimare si stabilirea efectiva a pretului dupa rezultatul unei evaluari efectuate la domiciliul clientului.

Faptul ca incercam sa refolosim pe cat se poate tot ceea ce debarasam de la dvs., ne ajuta sa va putem oferi cu siguranta cel mai bun pret de pe piata pentru acest serviciu.