Mutari firme Constanta

Efectuam relocari si mutari ale firmelor de pe intreg teritoriul judetului Constanta. In cadrul serviciului de mutari firme Constanta, este foarte important atat pentru dumneavoastra, cat si pentru noi ca modul de organizare al operatiunilor sa contina o prioritizare optima atat pentru buzunar, cat si pentru timpul dvs. Astfel, cel mai important factor este etichetarea si clasificarea corecta si in detaliu a fiecarui obiect in parte ce trebuie relocat, acesta constituind de fapt si primul pas alaturi de alegerea pozitiilor viitoare ale obiectelor din noua locatie.

Asiguram transporturi speciale penru obiecte fragile de birotica. Serverele si obiectele fragile beneficiaza de impachetare speciala si transport in cele mai bune conditii. Pentru demontari si remontari, dar si pentu impachetari, utilizam echipamente profesionale de ultima generatie. Pentru demontare si remontare mobilier dispunem de 3-4 angajati care se ocupa intotdeauna doar de acest aspect al operatiunii, neintampinand nicio dificultate pe parcursul intregii experiente acumulate in acest domeniu.

In cazul firmelor care nu isi pot intrerupe activitatea ne putem mobiliza fara probleme si in weekend sau putem detasa un numar cat mai mare de angajati pentru a optimiza eforturile si a reduce timpul efectiv de lucru. Serviciul de mutari firme Constanta este activ atat in oras, cat si pe intreg teritoriul judetului.

Firma noastra va poate pune la dispozitie la cerere materiale adiacente precum: cutii pentru impachetarea obiectelor personale ale angajatilor, cutii speciale pentru calculatoare si cutii pentru arhiva. In acelasi timp va putem oferi si serviciul de impachetare profesionala, in cazul in care nu doriti sa dedicati timpul angajatilor dvs. unui asemenea proces, si includem si asistenta la impachetare pentru situatiile in care doriti sa faceti dvs. personal acest lucru, desi va lipseste experienta necesara.

Toate aceste beneficii sunt asigurate, garantate si puse la dispozitia dvs. De catre echipele noastre de  profesionisti, constituite intr-un colectiv responsabil, ce a acumulat un minim de 4 ani experienta in

domeniu.