Mutari mobila Constanta

Indiferent de complexitatea operatiunilor desfasurate sau de modalitatile prin care ne organizam
activitatea, procedurile de relocari pot fi complexe datorita faptului ca raspundem cu seriozitate si
promptitudine nevoilor si necesitatilor clientilor nostri.

Asadar:

Desfasuram activitati de relocari, transport si manipulare mobila, atat la nivel judetean, cat si la nivel  interjudetean, indiferent daca vorbim de o locuinta sau de un sediu de firma sau institutie.
Pretul poate fi stabilit atat telefonic, dar si prin intermediul unei expertize logistice specializate, care poate fi efectuata de catre angajatii nostri, in urma careia putem efectua rapid o estimare detaliata a costurilor, dar si o prezentare schematica a operatiunii de mutare, pe etape, in functie de complexitatea acesteia.

Expertul nostru in logistica se poate deplasa in orice locatie stabilita de comun acord cu clientul, in maximum doua ore de la convorbirea telefonica. Expertiza logistica este pusa la dispozitia clientilor nostri in mod gratuit pentru serviciile de mutari mobila Constanta.

Un contract oficial, in baza caruia noi ne angajam sa respectam cerintele dumneavoastra, se semneaza inainte de demararea procedurilor de relocare, pentru ca la final sa aveti satisfactia ca ati luat cea mai buna decizie. In functie de aspectele mai sus mentionate, clauzele contractuale pot defini si o colaborare pe un termen mai lung.

Folosind diverse materiale de protectie, in functie de calitatea si necesitatea fiecarei piese de mobilier in parte, intotdeauna incercam sa garantam calitatea serviciilor de mutari mobila Constanta, lasand in urma noastra un placut aspect de profesionalism. Intotdeauna garantam protejarea mobilierului mutat.

Avem posibilitatea de a transporta fara probleme diverse obiecte fragile, dar si piese de mobilier, fara a fi necesara demontarea prealabila. Va putem pune oricand la dispozitie 2 profesionisti in operatiuni de montaj mobilier, pentru un cost rezonabil, in cazul in care elementele de relocate se constituie din: mobilier efectuat pe comanda sau achizitionat de dvs. direct de la producator, acest serviciu fiind insa disponibil doar pentru Constanta.