Transport mobila Constanta

Firma noastra ofera servicii de transport pentru mobila si alte bunuri sau marfuri la nivel interurban, interjudetean, dar si national. Intotdeauna avem ca obiectiv siguranta transportului dvs., iar integritatea bunurilor transportate o garantam prin contract, pentru ca operatiunile sa decurga intr-un mod profesional si civilizat, respectandu-se normele de siguranta si de calitate impuse de reglementarile legale, dar si de cerintele de pe piata.

Organizam lunar grupaje, atat la nivel national, cat si international, oferindu-va astfel posibilitatea de a reloca diferite piese de mobilier, sau alte bunuri de pana la 10 mc, fara a fi adaugata vreo taxa suplimentara la pretul initial stabilit integral per transport. In cadrul serviciului de transport mobila Constanta, pentru relocari nationale si interjudetene, folosim masini de 3.5 tone autorizat carosate de principiu, insa in functie de necesitatile si cerintele fiecarui client in parte, putem folosi si masini de 7.5 tone sau chiar tiruri.

Pretul pentru aceste servicii este stabilit in functie de distanta, cantitatea de material transportata, numarul transporturilor efectuate, dificultatea traseului, timpul de executie al mutarii, dar si tipul precum si numarul de masini implicate in transporturi. Integritatea obiectelor este garantata prin contract si asigurata prin clauze suplimentare, indiferent ca vorbim despre mobilier din lemn masiv sau de mobilier ikea, respectiv mobexpert, ne angajam sa ducem la bun sfarsit si din punct de vedere calitativ, sarcinile asumate in cadrul acestui serviciu pe care incercam sa vi-l oferim.

Cand vine vorba de relocari complexe ce se doresc a fi facute in timp scurt, serviciul de transport mobila Constanta este cu siguranta cea mai buna varianta pentru dvs. deoarece putem efectua un numar de 5 operatiuni concomitente, dispunand de un numar mare de masini si utilaje adaptate, de diferite dimensiuni, iar in situatia in care manipularii pentru obiecte fragile sau marfuri, respectiv piese de mobilier de mari dimensiuni, putem alcatui rapid un numar de 4-5 echipe de profesionisti, ce pot indeplini cu succes astfel de sarcini, optimizand timpul dvs. de lucru.

In concluzie, colaborand cu noi, dvs. alegeti intotdeauna daca relocarea va dura cateva zile sau doar cateva ore.