Mutari Iasi

Avand in vedere faptul ca serviciul de mutari Iasi se adreseaza locuitorilor de pe teritoriul judetului, dar si celor ce locuiesc in alte orase si doresc a se muta in Iasi, ne sunt necesare doar 2 ore pentru a ajunge la dvs.; nu este o neaparata nevoie sa faceti o programare cu mult timp inainte.

Daca o relocare implica un transport al pieselor de mobilier, noi folosim de obicei 2 masini de dimensiuni medii (10-15 mc) pentru a putea avea mai usor acces in zonele in care parcarea este dificila. Mutarile pieselor de mobilier, a marfurilor si alte bunurilor in Iasi, vin la pachet cu servicii personalizate pentru fiecare client in parte, in conformitate cu cele mai ridicate standarde de competitivitate. Suntem prompti, profesionisti si seriosi.

Transportul obiectelor grele sau a mobilerului din lemn masiv, destul de voluminos, care nu poate avea acces pe scara blocului, se realizeaza prin intermediul unui lift exterior a carui limita de greutate este de 500 kg. Acest tip de relocare ce presupune utilizarea acestui lift implica insa un cost suplimentar si de obicei, nu poate fi folosit decat in cazul unei mutari de mobila in oras.

Cea mai rapida si eficienta optiune pentru dvs. poate fi intotdeauna aceasta, deoarece, la cererea clientului, si fara ca acest lucru sa implice un cost suplimentar, pentru a reduce durata oricarei operatiuni de mutare in vederea optimizarii si eficientizarii timpului dvs. de lucru, putem mobiliza oricand un numar mai mare de angajati. In situatia in care doriti sa va relocati locuintele sau sediile din alte orase catre Iasi sau din Iasi catre orice alta destinatie, puteti apela oricand la serviciile de mutari Iasi, ce presupun relocari inter-judetene, dar si nationale.

Firma noastra va pune la dispozitie cu cateva zile inainte toate materialele necesare procesului de relocare.