Debarasare mobila Iasi

Materialele rezultate din actiunile de relocari sunt destinate centrelor pentru copii, azilelor pentru batrani sau cazurilor sociale de nefamilisti, respectiv familiilor defavorizate. Asadar mobilierul, fie ca vorbim de piese de mobilier, cat si de celelalte obaiecte colectate in urma operatiunilor serviciului de debarasare mobila Iasi, care poate fi inca reutilizat, este pus in vanzare la un pret modic sau chiar donat.

Obiectele neutilizabile din lemn sunt folosite pentru incalzirea locuintelor din mediul rural, locuinte care inca nu dispun de metode moderne pentru aceste facilitati. Serviciul de debarasare mobila Iasi este aditional adaugat, facand parte din pachetul de servicii garantate de catre firma noastra pentru intreg procesul de relocari pe care il oferim.

Tarifele noastre pe care le practicam depind de complexitatea operatiunii, dar si de volumul transportat, precum si de distanta la care se efectueaza relocarea, pentru a se face o corelare intre estimare si stabilirea efectiva a pretului dupa rezultatul unei evaluari efectuate la domiciliul clientului; se stabileste pretul final, telefonic se poate stabili doar pretul estimativ. Serviciul de debarasare mobila presupune programari prealabile pentru care este necesar sa ne contactati anterior pentru pentru a stabili impreuna in functie de prioritati cum putem gestiona timpul dumneavoastra si a resurselor noastre. In acest sens, avem nevoie doar de doua ore pentru a ajunge la dvs. si pentru a demara toate procedurile preliminare relocarii. Serviciul de debarasare mobila este pus la dispozitia dvs. in mod gratuit, in cazul in care mobilierul de care dvs. nu mai aveti nevoie se afla intr-o stare buna, reutilizabila.

Acest lucru poate fi posibil prin revalorificarea acestor bunuri de catre noi. Pentru accesibilitate, puteti utiliza campurile aferente site-ului nostru pentru programari, din cadrul rubricii de CONTACT, in situatia in care doriti rezervari pentru depozitare sau pentru echipele noastre de debarasare a mobilierului. Pentru orice informatii va stam la dispoitie atat telefonic, cat si online.