Mutari firme Iasi

Firma noastra va poate pune la dispozitie, la cerere pentru serviciul de mutari firme Iasi, materiale adiacente precum: cutii pentru impachetarea obiectelor personale ale angajatilor, cutii speciale pentru calculatoare si cutii pentru arhiva. Totodata, in cazul in care nu doriti sa dedicati timpul angajatilor dvs. impachetatului, putem prelua noi aceste sarcini.

Toate aceste beneficii sunt puse la dispozitia dvs. prin intermediul echipelor noastre de profesionisti, constituite intr-un colectiv responsabil, organizat in echipe, ce a acumulat un minim de 4 ani experienta in domeniu. Efectuam relocari si mutari ale firmelor de pe intreg teritoriul judetului Iasi. In cadrul serviciului de mutari firme Iasi, ne dorim ca modul de organizare al operatiunilor sa contina o prioritizare optima atat pentru buzunarul cat si pentru timpul dvs. Astfel, cel mai important pas din procesele ce se desfasoara in cadrul operatiunilor de relocari, este etichetarea si clasificarea corecta si in detaliu a fiecarui obiect in parte ce trebuie mutat, acesta constituind de fapt si primul pas alaturi de alegerea pozitiilor viitoare ale obiectelor din noua locatie.

Firma noastra garanteaza transporturi speciale penru obiecte fragile de birotica. Imprimantele, serverele, ploterele, precum si obiectele fragile sunt impachetate si transportate in cele mai bune conditii. Utilizam echipamente profesionale, de cea mai buna calitate pentru demontari si remontari, dar si pentru impachetari.

Dispunem de echipe de cate cel putin 3-4 angajati pentru demontare si remontare mobilier, care se ocupa intotdeauna doar de acest aspect al operatiunii, in baza intregii experiente acumulate in acest domeniu. In functie de anvergura relocarii, dar si de dimensiunile sediilor ce se vor a fi mutate, in situatia in care dvs. ca si client nu doriti ca activitatea firmei sa fie perturbata in cursul saptamanii, ne putem mobiliza si in weekend, echipele noastre putandu-se deplasa pe teren 24/24 de ore, 7 zile din 7. In acest sens, putem detasa un numar cat mai mare de angajati pentru a optimiza eforturile si a reduce timpul efectiv de lucru.