Mutari Mobila Iasi

Obiecte fragile, dar si piesele de mobilier le putem reloca fara a fi necesara demontarea prealabila.

Firma noastra va pune la dispozitie echipe de profesionisti ce desfasoara operatiuni de montaj mobilier, iar toate acestea pentru un cost rezonabil. Daca elementele relocate sunt alcatuite din: mobiler efectuat pe comanda sau achizitionat de dvs. direct de la producator, beneficiati de transport gratuit, acest serviciu fiind insa disponibil doar pentru Iasi.

Procedurile de relocari pot fi complexe si datorita faptului ca raspundem cu seriozitate si promptitudine nevoilor si necesitatilor clientilor nostri, indiferent de complexitatea operatiunilor desfasurate sau de modalitatile prin care ne organizam activitatea, prioritatea noastra ramane bine definita, si anume sa ducem sarcinile asumate la un bun sfarsit.

Asadar:

Desfasuram activitati complexe din domeniul relocarilor ce includ: transport si manipulare a pieselor de mobiler, atat la nivel judetean, cat si la nivel interjudetean, impachetare si despachetare, manipulare, dar si mici reparatii precum si montaje, indiferent daca vorbim de o locuinta sau de un sediu de firma sau institutie. Pretul poate fi stabilit prin intermediul unei expertize logistice speciale, care poate fi efectuata de catre angajatii nostri, dar si prin intermediul telefonului, in situatia in care relocarea nu presupune pasi multi.

Procedura de expertiza logistica este pusa la dispozitia clientilor nostri in mod gratuit pentru serviciile de mutari mobila Iasi si este efectuata de catre expertii nostri in domeniu. Firma noastra se angajeaza sa respecte cerintele dumneavoastra in baza unui contract juridic incheiat si care se semneaza inainte de demararea procedurilor de relocare.

Astfel dvs., la final, aveti garantia ca ati luat cea mai buna decizie. In functie de calitatea si necesitatea fiecarei piese de mobilier in parte, folosim diferite materiale de impachetare si protectie, astfel ca, intotdeauna incercam sa garantam calitatea serviciilor de mutari mobila Iasi. Incercam si reusim mereu sa garantam integritatea mobilierului mutat.