Mutari sedii Iasi

Serviciul de mutari sedii Iasi va pune la dispozitie expertiza logistica totala si corecta, dar si estimari corespunzatoare atat ale costurile operatiunii, cat si a celor mai bune solutii posibile pentru relocarea sediului dumneavoastra.

Transportul este asigurat atat la nivelul orasului, cat si la nivel inter-judetean, dar si national, in situatia in care relocarea are loc in, din sau inspre municipiul Iasi. O evaluare preliminara, fie ca vorbim de sedii sau de locuinte, este necesara pentru orice serviciu de relocari, iar aceasta se face din punct de vedere economic si procedural.

Serviciul de curatenie in vechiul sediu este oferit de catre firma noastra clientilor in scopul fidelizarii acestora. Pentru acest serviciu nu percepem o taxa suplimentara. Seriviciile pe care le oferim sunt complete si complexe, astfel, firma noastra se ocupa de toate operatiunile ce constituie o relocare, in care includem atat pregatirea, cat si curatenia de dupa procesul de relocare. Pentru manipularea si impachetarea corespunzatoare a pieselor de mobilier, dar si a obiectelor personale, folosim materiale de protectie speciale astfel incat, tot ce inseamna obiect fragil, sa fie protejat si asigurat pana la destinatia finala.

Personalul nostru constituit din echipe de lucru bine organizate, va sta la dispozitie pentru operatiuni de mutari sedii de mari proportii. Pentru transportul obiectelor de birotica si IT din sediul dvs., cum ar fi imprimante de mari dimensiuni, servere, etc.,  avem pregatite masini speciale si carosate optim pentru astfel de operatiuni.

Relocarile sediilor de mari dimensiuni sunt intotdeauna o provocare pentru noi si o ocazie care ne ajuta sa ne dovedim de fiecare data performantele noastre logistice. Pentru orice informatii suplimentare dorite, va rugam sa apelati numerele de telefon afisate in rubrica de CONTACT a acestui site, dar si prin intermediul formularelor tipizate online. Asteptam cu interes solicitarile dvs. pentru serviciul de mutari sedii Iasi.