Transport mobila Iasi

Firma noastra organizeaza lunar grupaje, atat la nivel national, cat si international. Astfel, va oferim posibilitatea de a reloca diferite lucruri de pana la 10 mc, fara a fi perceputa vreo taxa suplimentara la pretul initial stabilit per transport. Pentru relocari interjudetene sau nationale, pentru serviciul de transport mobila Iasi utilizam masini de 3.5 tone autorizat carosate de principiu, insa in functie de necesitatile si cerintele fiecarui client in parte, putem utiliza si masini de 7.5 tone sau chiar tiruri.

Va punem la dispozitie servicii de transport pentru mobila si alte bunuri, obiecte personale sau marfuri la nivel interurban, interjudetean, national, dar si international. Avem ca obiectiv siguranta si integritatea transportului dvs., iar aceste lucruri le garantam prin contract. Pentru ca operatiunile sa decurga intr-un mod profesional si civilizat, respectam normele de siguranta si de calitate impuse de reglementarile legale, dar si de cerintele din piata.

Pretul pentru fiecare transport este stabilit in functie de distanta, cantitatea de material transportata, numarul transporturilor efectuate, dificultatea traseului, timpul de executie al mutarii, ziua saptamanii, dar si de tipul precum si numarul de masini implicate in transporturi. Siguranta si integritatea obiectelor este garantata prin contract si prevazuta prin clauze suplimentare. Asadar, indiferent ca vorbim despre mobilier din lemn masiv, sau de mobilier Ikea, respectiv Mobexpert, noi ne angajam sa ducem la bun sfarsit din punct de vedere operativ si etic toate sarcinile asumate in cadrul acestui serviciu pe care incercam sa vi-l oferim la o calitate de cele mai inalte standarde.

Relocarile complexe pot fi facute in timp scurt, prin intermediul serviciului de transport mobila Iasi, acesta fiind cu siguranta cea mai buna varianta pentru dvs. deoarece putem efectua un numar de 4-5 operatiuni concomitente. Firma noastra dispune de un numar mare de masini si utilaje adaptate, de diferite dimensiuni. Deasemenea, putem alcatui rapid un numar de 4-5 echipe de lucratori profesionisti, ce pot indeplini cu succes astfel de sarcini, optimizand timpul dvs. de lucru.