Mutari Ploiesti

Serviciul de mutari Ploiesti se adreseaza clientilor din sudul tarii care vor sa devina rezidentii orasului Ploiesti sau care vor sa plece catre alte destinatii din tara. Firma noastra pune la dispozitia clientilor din sudul tarii servicii complexe de relocari, incluzand si transportul, precum si manipularea, dar si debarasarea mobilierului sau a marfurilor ce trebuiesc relocate.

Efectuam mutari de mobilier, marfuri si alte bunuri in Ploiesti, oferind servicii personalizate pentru fiecare client in parte, in conformitate cu cele mai ridicate standarde de competitivitate. Suntem implicati, profesionisti si seriosi. Debarasarea obiectelor grele sau a mobilierului din lemn masiv, care nu poate avea acces pe scara blocului sau in cabina liftului, se realizeaza prin intermediul unui lift exterior mobil. Limita maxima admisibila de greutate cu care poate opera liftul exterior mobil este de 500 kg. Montarea acestuia implica insa un cost suplimentar chiar daca de obicei nu poate fi folosit decat in cazul relocarilor din oras.

Serviciile de mutari Ploiesti presupun operatiuni de relocari atat inter-judetene, cat si nationale, deoarece, daca va aflati in situatia de a dori sa va relocati locuintele sau sediile din alte orase in orasul Ploiesti sau din orasul Ploiesti catre orice alta destinatie, va stam la dispozitie la un click distanta, printr-o simpla programare online sau telefonica. Aceasta poate fi intotdeauna cea mai rapida si mai eficienta optiune pentru dvs. deoarece, la cererea clientului, putem mobiliza oricand un numar mai mare de angajati pentru a reduce durata oricarei operatiuni de mutare in vederea optimizarii si eficientizarii timpului dvs. de lucru, fara alte costuri suplimentare incluse.

Impachetarea bunurilor dvs. necesita materiala speciale pe care noi vi le putem pune la dispozitie cu cateva zile inainte, la solicitarile dvs. Fara alte taxe suplimentare percepute, va oferim mentenanta ce consta in reparatii minore ale mobilierului, ce pot fi efectuate la fata locului, cu aparatura din dotare a angajatilor nostri. Cu noi, relocarea bunurilor dumneavoastra este asigurata.