Debarasare mobila Ploiesti

Pentru a putea beneficia de serviciul de debarasare mobila Ploiesti, este necesara o programare in prealabil, pentru care fie accesati pagina noastra oficiala, fie ne contactati telefonic, pentru a putea stabili impreuna gestionarea timpului dumneavoastra si a resurselor noastre, in beneficiul optimizarii cat mai bune a timpului si venitului pe care sunteti dispusi sa il alocati relocarii.

Avand in vedere ca ne putem mobiliza rapid, in acest sens avand nevoie doar de doua ore pentru a ajunge la dvs. si a demara toate procedurile preliminare relocarii, puteti efectua programarea chiar in ziua respectiva.

Toate materialele de care va debarasati in urma relocarii, fie ca vorbim atat de piese de mobilier, cat si de celelalte obiecte colectate in urma debarasarilor, sunt destinate centrelor pentru copii, azilelor pentru batrani sau cazurilor sociale de nefamilisti, respectiv familiilor defavorizate unde mobilierul care poate fi inca reutilizat este pus in vanzare la un pret modic sau donat, iar piesele care nu se mai pot reutiliza urmand a fi transformate in ”lemn pentru incalzire” destinate oamenilor din mediul rural care inca nu dispun de posibilitati pentru incalzirea locuintelor.

Serviciul de debarasare mobila Ploiesti este exclusiv si presupune debarasarea si pentru alte bunuri sau marfuri, acesta avand un regim de bonus inclus si este pus la dispozitie in mod gratuit clientilor nostri. Intreg serviciul de debarasare mobila este pus la dispozitie in mod gratuit, in cazul in care mobilierul de care dvs. nu mai aveti nevoie se afla intr-o stare buna si poate fi reutilizat.

Tarifele noastre pentru serviciul de debarasare mobila Ploiesti sunt aplicate diferential, deoarece acestea depind de complexitatea procedurilor utilizate in tot procesul, de durata si de cantitatea de mobilier debarasata, iar pentru a se face o corelare intre estimare si stabilirea efectiva a pretului dupa rezultatul unei evaluari efectuate la domiciliul clientului, este nevoie de o intalnire la fata locului.