Mutari firme Ploiesti

Realizam relocari si mutari ale firmelor de pe intreg teritoriul judetului Ploiesti, dar si in afara acestuia, pe plan national. Prin intermediul serviciului de mutari firme Ploiesti, incercam atat pentru dumneavoastra, cat si pentru noi, sa ne organizam pentru a obtine o prioritizare optima atat a resurselor dvs. financiare, cat si a timpului alocat relocarii.

In acest sens, cel mai important pas din acest sir de proceduri este etichetarea si clasificarea corecta si in detaliu a fiecarui obiect in parte ce trebuie relocat. Acesta constituie de fapt si primul pas alaturi de alegerea pozitiilor viitoare ale obiectelor din spatiul noii locatii.

Obiectele fragile, dar si cele electrice precum: serverele si imprimantele sau ploterele, beneficiaza de impachetare speciala si transport in cele mai bune conditii. Utilizam echipamente profesionale, de ultima generatie pentru demontari, remontari, dar si pentu impachetari.

Demontarea si remontarea mobilierului este asigurata de cate 3-4 angajati, care se ocupa intotdeauna exclusiv doar de acest aspect al operatiunii, avand o vasta experienta in acest domeniu, acumulata de-a lungul timpului. Ne putem mobiliza fara probleme si in weekend-uri sau putem detasa un numar cat mai mare de angajati pe parcursul saptamanii pentru a optimiza eforturile si pentru a reduce timpul efectiv de lucru, in cazul in care firma ce se doreste a fi relocata nu isi poate intrerupe mult timp activitatea.

Asadar, serviciul de mutari firme Ploiesti este activ atat in oras, cat si pe intreg teritoriul judetului. La cerere, firma noastra va poate pune la dispozitie materiale adiacente pentru impachetare precum: cutii pentru obiectele personale ale angajatilor, cutii speciale pentru calculatoare si cutii pentru arhiva, banda adeziva si pungi. Deasemenea, puteti dispune si de serviciul de impachetare profesionala, in cazul in care nu doriti sa optimizati timpul angajatilor dvs, si includem si asistenta la impachetare pentru situatiile in care doriti sa participati dvs. la aceste activitati.

Toate aceste beneficii sunt puse la dispozitia dvs., asigurate si garantate si prin contract, de catre echipele noastre de profesionisti constituite intr-un colectiv responsabil, ce a acumulat un minim de 4 ani experienta in domeniu.