Mutari mobila Ploiesti

Operatiunile de relocari oricat ar fi de complexe, datorita faptului ca raspundem cu seriozitate si promptitudine nevoilor si necesitatilor clientilor nostrii, le indeplinim cu success de fiecare data.

Asadar: Firma noastra desfasoara activitati de relocari, transport si manipulare mobila, atat la nivel judetean, cat si la nivel interjudetean, indiferent daca este vorba de o locuinta sau de un sediu al unei societati comerciale private sau al unei institutii publice de stat. Avem posibilitatea de a transporta rapid si in siguranta diverse obiecte fragile, dar si piese de mobilier masiv, fara a fi necesara demontarea prealabila.

In functie de calitatea si de specificul fiecarei piese de mobilier in parte, utilizam diverse materiale de protectie deoarece intotdeauna incercam sa garantam calitatea si standardele ridicate ale serviciilor de mutari mobila Ploiesti, representative pentru intreg sudul tarii, dorind astfel sa lasam in urma noastra o placuta impresie de profesionalism! Intotdeauna garantam integritatea mobilierului mutat. Toate drepturile si beneficiile dvs., dar si obligatiile noastre sunt certificate intr-un contract oficial in baza caruia noi ne angajam sa respectam cerintele dumneavoastra.

Acesta se semneaza inainte de demararea procedurilor de relocare, imediat dupa planificarea procedurilor si evaluarea economica a operatiunii pentru ca, la final, sa aveti siguranta ca ati luat cea mai buna decizie. In functie de aspectele mai sus mentionate, clauzele contractuale pot prefigura si o colaborare pe un termen mai lung.

Pretul poate fi stabilit atat telefonic, cat si online, in oferta de pret fiind inclusa si expertiza logistica specializata care poate fi efectuata de catre angajatii nostri, in urma careia putem efectua rapid o estimare detaliata a costurilor suplimentare, in cazul in care apar noi modificari pe parcurs, cat si o prezentare schematica a operatiunii de mutare, pe etape, in functie de complexitatea acesteia. In maximum doua ore de la convorbirea telefonica, expertul nostru in logistica se poate deplasa la locatia stabilita ca punct comun de intalnire. Expertiza logistica este pusa la dispozitia clientilor nostri in mod gratuit, in cadrul serviciului de mutari mobila Ploiesti.