Mutari sedii Ploiesti

Relocariile sediilor sau ale birourilor necesita o evaluare preliminara si o estimare de pret, din punct de vedere economic si procedural. Serviciile de mutari sedii Ploiesti presupun punerea la dispozitie a unui expert in logistica care sa constate, sa evalueze si sa estimeze detaliile operatiunii, din punct de vedere procedural si economic, incercand sa descopere impreuna cu dumneavoastra cele mai bune solutii, astfel incat raportul dintre cerintele dvs. si oferta de pret, sa fie cat mai corect si cat mai optim.

Expertiza logistica totala este un process complex ce presupune timp dedicata de lucru; astfel, pentru a estima corespunzator atat costurile operatiunii, cat si cele mai bune solutii posibile pentru relocarea sediului dumneavoastra, expertul nostru poate petrece la sediul dvs. timpul necesar evaluarii complete.

In situatia in care relocarea are loc in, din sau inspre Ploiesti, transportul este asigurat atat la nivelul orasului, cat si la nivel inter-judetean si national. Firma noastra va pune la dispozitie si serviciul de curatenie in vechiul sediu, astfel incat acesta sa ramana utilizabil. Pentru acest beneficiu nu percepem nicio taxa suplimentara.

Materiale de protectie speciale pentru tot ce inseamna obiect fragil sunt asigurate prin contract de catre firma noastra pentru manipularea si impachetarea corespunzatoare a pieselor debarasate. Pentru debarasarea firmelor cu sedii de mari dimensiuni, precum si a depozitelor, dispunem de un efectiv de 40 de angajati foarte bine pregatiti din punct de vedere profesional si fizic, ce va stau la dispozitie pentru operatiuni de mutari in orice moment al zilei.

Transportul obiectelor fragile si valoroase din sediul dvs, precum: imprimantele de mari dimensiuni, serverele. etc., este asigurat cu masini pregatite special si carosate optim pentru astfel de operatiuni. Relocarile sediilor de mari dimensiuni constituie intotdeauna o provocare pentru noi si un test care ne ajuta sa ne confirmam de fiecare data capacitatile noastre logistice si forta de organizare. Asteptam cu interes cererile dvs. pentru serviciul de mutari sedii Ploiesti.