Transport mobila Ploiesti

Lunar, organizam grupaje, atat la nivel national, cat si interjudetean, oferindu-va astfel posibilitatea de a reloca diferite piese de mobilier sau alte bunuri de pana la 10 mc, la un pret redus, stabilit integral pe transport.

Pentru relocari nationale si interjudetene, prin intermediul serviciului de transport mobila Ploiesti, folosim masini de 3.5 tone autorizat carosate de principiu, insa, in functie de necesitatile si cerintele fiecarui client in parte, ne putem adapta si putem folosi si masini de 7.5 tone sau chiar tiruri.

Firma noastra pune la dispozitia dvs. servicii de transport pentru mobila si alte bunuri sau marfuri la nivel interurban, interjudetean, dar si national, in orice zi a saptamanii. Siguranta si integritatea bunurilor din transportul dvs. o garantam prin contract deoarece scopul nostru este ca operatiunile sa decurga intr-un mod profesional si civilizat, respectandu-se normele de siguranta si de calitate impuse de reglementarile legale, dar si de cerintele din piata. Intotdeauna avem ca obiectiv fidelizarea clientilor nostri, prin calitatea serviciilor pe care le oferim.

Pretul pentru aceste serviciile de transport este de obicei stabilit atat in functie de distanta parcursa, de cantitatea de material transportata, de numarul transporturilor efectuate, de dificultatea traseului, de timpul de executie al mutarii, dar si tipul precum si numarul de masini implicate in transporturi. Prin contract ne angajam sa ducem la bun sfarsit si din punct de vedere calitativ, dar si al sigurantei, sarcinile asumate in cadrul acestui serviciu pe care incercam sa vi-l oferim.

Pentru relocarile complexe ce se doresc a fi facute in timp scurt si intr-un mod profesionist si sigur, serviciul de transport mobila Ploiesti este cu siguranta cea mai buna varianta pentru dvs., avand in vedere faptul ca putem efectua un numar de 4-5 operatiuni concomitente. Dispunem de un numar mare de masini si utilaje adaptate de diferite dimensiuni si putem alcatui rapid un numar de 4-5 echipe de profesionisti ce pot indeplini cu succes astfel de sarcini, optimizand timpul dvs. de lucru. Colaborand cu noi, dvs. alegeti intotdeauna cat timp va necesita relocarea.