Mutari firme Sibiu

Serviciul de mutari firme Sibiu, se adreseaza clientilor care doresc sa isi desfasoare activitatea in alt oras, dar si celor ce vor sa isi mute definitiv sediile societatilor comerciale in orasul Sibiu. Avand in vedere faptul ca dispunem de un numar mare de masini de diferite dimensiuni, adaptate pentru astfel de opertiuni, dar si de un numar de 4-5 echipe de profesionisti, cu disponibilitate pentru detasare in si din Sibiu pe intreg teritoriul tarii, acest serviciu, poate indeplini un numar de 4-5 operatiuni de relocari concomitente.

Nu ne adresam doar intreprinzatorilor mici, mijlocii sau doar societatilor comerciale de anvergura, ci si persoanelor fizice autorizate. Compania noastra, va pune la dispozitie servicii profesionale de transport pentru obiectele personale, obiectele de mobilier si pentru orice alt tip de marfuri.

Prin intermediul serviciului de mutari firme Sibiu, incercam sa va garanteam cele mai bune solutii in scopul unei relocari a sediului dvs. efectuate in siguranta si in timp util de catre echipele noastre specializate.

Acestea, se vor asigura ca bunurile dv. sa fie manipulate si transportate cu grija, pana la noua locatie, unde vor fi reasamblate, intr-un timp rapd, dar si in cele mai bune conditii. Prin contract, ne obligam sa raspundem pentru oricare bun transportat catre orice destinatie din Brasov, garantandu astfel valoarea si integritatea incarcaturii, dealtfel, in situatia in care doriti sa beneficiate de impachetarea lucrurilor decalat, inainte cu 2-3 zile de transportul programat, va putem asista cu acest gratuit, incercand astfel sa venim in sprijinul clientilor nostril fideli.

Compania noastra va pune la dispozitie personal calificat, ce va poate ajuta si cu mici reparatii ale mobilierului dumneavoastra, in limita posibilitatilor, fara a solicita o un cost suplimentar, acest serviciu fiind inclus in pretul initial al operatiunii de relocare, pentru fidelizarea clientilor nostri. Facilitatea acesta o acordam tuturor clientilor nostrii din judetul Sibiu.