Mutari sedii Sibiu

Serviciul de mutari sedii Sibiu se adreseaza atat clientilor din orasul Sibiu, cat si clientilor din tara, care vor sa se mute definitiv in orasul Sibiu. Pentru demontarea/remontarea sau transportul obiectelor fragile si valoroase din sediile si birourile dvs, precum imprimante de mari dimensiuni, servere sau obiecte de logistica usor perisabile, am dezvoltat proceduri speciale.

Avem personal calificat in operatiunile complexe de manipulare si de demontare a pieselor de mobilier de toate tipurile, de la birouri si dulapuri pana la sertare si arhive de uz public sau personal. Asiguram deasemenea, transportul echipamentelor si mobilierului de birou, pentru firme. Pentru sediile de societati comerciale ce se vor a fi relocate, firma noastra va propune prin intermediul serviciului de mutari sedii Sibiu, o evaluare prealabila efectuata de un expert in logistica. Impreuna cu dumneavoastra, expertul nostru va incerca sa identivice cele mai bune solutii, atat din punct de vedere tehnic, cat si economic, pentru ca oferta de pret sa fie optima si avantajoasa in raport cu investitiile facute de dvs. Acesta va constata si va estima detaliile, costurile si pasii operatiunii ce trebuiesc parcursi pe intreg procesul de relocare.

Deasemenea, va oferim la cerere, material de impachetat obiecte de birotica, cum ar fi: cutii pentru impachetarea obiectelor personale ale angajatilor, cutii speciale pentru calculatoare si cutii pentru arhiva, pungi, hartie de impachetat, precum si banda adeziva.

Manipularea si impachetarea corespunzatoare a pachetelor, sunt asigurate de catre personalul nostru specializat, ce foloseste material special de protectie, de cea mai buna calitate, pentru tot ceea ce inseamna obiect fragil. Angajatii nostri sunt organizati in echipe profesioniste, ce fac parte dintr-un colectiv cu minim 4 ani experienta in domeniu.

Pentru operatiunile de mutari ale sediilor firmelor care nu isi pot intrerupe activitatea in timpul saptamanii, ne oferim disponibilitatea de a efectua relocare in week-end, optimizand timpul dvs. de lucru, prin suplimentarea numarului nostru de angajati.