Transport mobila Sibiu

Realizam transportul pieselor de mobilier de toate tipurile, de la birouri si dulapuri pana la electrocasnice si bunuri de uz personal, pe intreg teritoriul judetului Sibiu, dar si in tara, la orice ora din zi si din noapte!

Pentru a putea beneficia de serviciul de transport mobila Sibiu, este necesara o programare cu cel putin doua ore inainte, deoarece acesta este timpul minim necesar pentru a ne mobiliza si pentru a putea ajunge la dvs.

Serviciile de transport precum si facilitatea de montare-demontare a mobilierului ce trebuie transportat in vederea relocarii, sunt puse la dispozitie de catre compania noastra clientilor din Sibiu, pentru relocarea pieselor de mobilier, a marfurilor, dar si pentru debarasarea obiectelor personale si de uz casnic. Efectuam tansporturi de mobilier si marfuri, atat dinspre, cat si inspre Sibiu. Prin procedurile de consultanta si evaluare, pe care firma noastra le pune la dispozitia dvs. in mod gratuit, incercam sa dublam beneficiile prezentate mai sus.

Aceasta oferta va este pusa la dispozitie intr-un raport calitate-pret de cele mai intalte stndarde, si intr- un timp optim. Pentru serviciul de transport mobila Sibiu, detinem un parc auto modern, adaptat pentru cerintele de transport marfa de orice tip si exigentele clientilor, cat si pentru nevoi urgente.

Pentru orice tip de solicitari din domeniul in care activam, suntem disponibili 24/24 ore in Sibiu, in vederea oricaror situatii de urgenta. Putem sa acoperim orice tip de nevoi de transport, deoarece dispunem de masini de 3.5 tone si masini de 7.5 tone, autorizate si carosate corespunzator, precum si de tiruri.

Pentru orice transport efectuat in vederea relocarilor, demontarea si remontarea obiectelor sunt garantate prin contract. Organizand lunar grupaje, oferim clientilor posibilitatea de a transporta diferite piese de mobilier sau alte bunuri de pana la 10 mc, astfel reusind sa va scutim de plata integrala a pretului pentru transport. Transportul mobilierului dumneavoastra este garantat cu firma noastra.