Mutari Timisoara

Oferim servicii personalizate pentru fiecare client in parte, in conformitate cu cele mai ridicate standarde de competitivitate pentru fiecare operatiune de mutari de mobilier, marfuri si alte bunuri in Timisoara.

Suntem implicati, profesionisti si seriosi, atunci cand avem de a face cu timpul dvs. Pentru manipularea obiectelor de dimensiuni mari si voluminoase, utilizam lifturi exterioare a caror limita de greutate este de 500 kg. Utilizarea acestuia implica insa un cost suplimentar modic, si de obicei, nu poate fi folosit decat in cazul unei mutari de mobila in oras. Serviciul de mutari Timisoara nu se adreseaza doar clientilor care locuiesc in Timisoara, ci si celor ce doresc sa se stabileasca acolo sau in proximitatea municipiului, pe intreg teritoriul judetului Timis.

In situatia in care ne solicitati direct din oras, ne sunt necesare doar 2 ore pentru a ajunge la dvs., motiv pentru care nu este neaparata nevoie sa faceti o programare cu mult timp inainte. Pentru transportul pieselor de mobilier de mici dimensiuni, folosim de obicei 2 masini de dimensiuni medii (10-15 mc), pentru a putea avea mai usor acces in zonele in care sunt probleme cu parcarea. In situatia in care doriti sa va relocati locuintele sau sediile din alte orase in Timisoara sau din Timisoara catre orice alta destinatie, serviciile de mutari Timisoara care presupun relocari inter-judetene, dar si nationale, va pun la dispozitie logistica pentru intreaga operatiune de acest gen, indiferent de anvergura.

Deoarece fara perceperea unui cost suplimentar, la cererea clientului, putem mobiliza oricand un numar mai mare de echipe pentru debarasari in vederea optimizarii si eficientizarii timpului dvs. de lucru, acest serviciu poate fi intotdeauna cea mai rapida si eficienta optiune pentru dvs. Firma noastra vine in sprijinul clientilor nostri pentru fidelizarea acestora, executand mici reparatii ale mobilierului fara solicitarea vreunei taxe suplimentare, aceasta facilitate fiind inclusa in pretul initial al operatiunii.