Debarasare mobila Timisoara

Obiectele colectate in urma operatiunilor serviciului de debarasare mobila Timisoara sunt destinate centrelor pentru copii, azilelor pentru batrani sau cazurilor sociale de nefamilisti, respectiv familiilor defavorizate. Piesele de mobilier care pot fi inca reutilizate sunt puse in vanzare la un pret modic sau chiar donate, iar rebuturile pot fi destinate surselor de incalzire din mediul rural, gospodariilor care inca nu dipun de metode moderne pentru incalzirea locuintelor.

Debarasarea mobilierului din cadrul acestui serviciu de relocari, indiferent despre ce tip de relocare vorbim, este pusa la dispozitia clientilor nostri prin intermediul echipelor noastre de profesionisti, ce au acumulat o vasta experienta in urma mai multor ani de exercitiu in acest domeniu. Pentru programari este necesar sa ne contactati anterior deoarece este necesar a stabili impreuna gestionarea timpului dumneavoastra si a resurselor noastre, prin intermediul unei evaluari, avand in vedere ca ne putem mobiliza rapid la sediul sau domiciliul dvs.

In acest sens, avem nevoie doar de doua ore pentru a ajunge la dvs. si pentru a demara toate procedurile preliminare relocarii. Intreg serviciul de debarasare poate fi gratuit pentru clientii care ne pun la dispozitie mobilier ce poate fi reutilizat, in vederea reevaluarii acestuia de catre firma noastra. Tarifele noastre pe care le practicam pentru serviciul de debarasare mobila Timisoara sunt diferite, iar acestea depind atat de complexitatea si multitudinea procedurilor, cat si de anvergura relocarii, dar si de distanta parcursa de soferii nostri ce se ocupa de transport.

Pentru a se face o corelare cat mai corecta intre estimarea si stabilirea efectiva a pretului, dupa rezultatul unei evaluari efectuate la domiciliul clientului, efectuam un calcul economic al tuturor necesarurilor acestui demers. Apelam la clientii nostri sa faca acte caritabile prin donatii de lucruri care nu le mai trebuiesc, catre cazurile sociale publicate in mass-media, dar si catre cele pe care le-am contactat si noi, acest demers fiind sustinut de catre firma noastra.