Mutari firme Timisoara

In cadrul serviciului de mutari firme Timisoara, prioritizam pasii operatiunilor noastre in functie de necesitatile si de posibilitatile financiare ale clientilor nostri. In acest sens, deseori, cel mai important lucru este etichetarea si clasificarea corecta a elementelor ce trebuiesc relocate, acest pas constituind de fapt si punctul de plecare, alaturi de alegerea pozitiilor viitoare ale obiectelor din noua locatie.

Efectuam relocari si mutari ale firmelor de pe intreg teritoriul judetului Timis. Asiguram transporturi speciale pentru obiecte fragile si de birotica, dar si pentru aparatura IT, electronica si electrocasnica. Punem la dispozitia dvs. impachetare speciala pentru obiecte fragile sau aparatura perisabila. Utilizam echipamente profesionale, de ultima generatie pentru demontari, remontari, dezasamblare, reasamblari si pentu impachetari. Pentru indeplinirea acestor sarcini, dispunem permanent de echipe de 3-4 angajati, care se ocupa intotdeauna exclusiv de acest aspect al operatiunii, acumuland de-a lungul timpului o vasta experienta de lucru in acest domeniu.

Pentru clientii ce nu isi pot intrerupe activitatea, ne putem mobiliza si in weekend sau putem detasa un numar cat mai mare de angajati pentru a suplimenta eforturile si a reduce timpul efectiv de lucru.

Prin intermediul serviciului de mutari firme Timisoara, firma noastra va poate pune la dispozitie, la cerere, materiale adiacente operatiunilor de relocari, precum: cutii pentru impachetarea obiectelor personale si ale angajatilor, cutii speciale pentru calculatoare, servere, imprimante, plotere, dar si cutii pentru arhiva.

Firma noastra se ofera sa va asiste si in demersul de demontare, impachetare si debarasare a mobilierului si a obiectelor de lucru in sediul societatii dvs., iar acest sprijin vi-l oferim fara a mai percepe vreo taxa suplimentara. Aceste beneficii sunt puse in practica de catre echipele noastre de profesionisti, constituite intr-un colectiv responsabil, ce a acumulat o experienta de lucru de minim 4 ani in domeniu. Obiectivul firmei noastre este ca dvs. sa deveniti din clientul nostru, prietenul nostru. Garantam lucrul bine facut, pentru a putea conta pe recomandarile dvs.