Mutari sedii Timisoara

In cazul serviciilor de relocari ale sediilor este necesara o evaluare preliminara amanuntita, avand in vedere faptul ca operam in spatii in care uneori nu se poate opri activitatea. In acest sens, pentru serviciile de mutari sedii Timisoara, va punem la dispozitie un expert in logistica impreuna cu care sa puteti identifica pasii optimi ai operatiunilor de relocari, in vederea gasirii celor mai bune solutii pentru ca raportul calitate pret sa fie unul avantajos pentru dvs.

Pentru efectuarea unei expertize logistice totale si corecte, acesta isi poate aloca timpul necesar, oricat de mult ar insemna aceasta, deoarece prioritara este estimarea corecta a pretului final, dar si identificarea celor mai bune solutii.

Transportul este asigurat cu automobile utilitare moderne si rezistente, firma noastra beneficiind de un parc auto bogat si diversificat. Ne angajam sa ne ocupam atat de pregatirea, cat si de curatenia de dupa procesul de relocare. Pentru operatiuni de manipulare si impachetare corespunzatoare a obiectelor debarasate, firma noastra foloseste materiale de protectie speciale pentru tot ce inseamna obiecte fragile sau masive, iar acestea sunt asigurate prin contract de catre firma noastra.

Punem la dispozitia clientilor nostri masini pregatite special si carosate optim pentru transportul obiectelor fragile si valoroase din sediul dvs., cum ar fi imprimante de mari dimensiuni, servere, etc. O provocare pentru noi o constiuie mereu mutarea sediilor de mari dimensiuni, deoarece acestea sunt un test care ne ajuta sa ne confirmam de fiecare data capacitatile noastre logistice. Pentru relocarea sediilor de mari dimensiuni, suntem pregatiti sa mobilizam oricand un efectiv de 40 de angajati, foarte bine pregatiti din punct de vedere profesional, motiv pentru care niciodata nu suntem luati prin surprinere in mod neplacut.

Toate sarcinile pe care ni le-am asumat in urma solicitarilor primite de la clientii nostri de-a lungul timpului, au fost duse cu succes la bun sfarsit, angajatii firmei noastre acumuland in timp o experienta demna de invidiat de catre intreaga concurenta. Asteptam cu interes solicitarile dvs. pentru serviciul de mutari sedii Timisoara.