Transport mobila Timisoara

Firma noastra are ca obiectiv efectuarea transportului dvs. in cele mai bune conditii de siguranta, iar integritatea bunurilor transportate o garantam prin contract. Standardele de calitate impuse de reglementarile pietei din Romania nu sunt niste conditii greu de indeplinit de catre noi, avand in vedere faptul ca detinem o vasta experienta de lucru in materie de mutari. Oferim servicii de transport pentru mobila si alte bunuri sau marfuri la nivelul municipiului Timisoara, cat si la nivelul judetului Timis.

Pentru clientii care vor sa relocheze volume mari de mobilier sau bunuri de pana la 10 mc, fara a fi adaugata vreo taxa suplimentara la pretul initial stabilit, organizam lunar grupaje, oferind posibilitatea economisirii unor sume mari de bani. Pentru serviciul de transport mobila Timisoara, folosim masini de 3.5 tone autorizat carosate de principiu. In functie de necesitatile si cerintele fiecarui client in parte, putem folosi si masini de 7.5 tone sau chiar tiruri. Pretul pentru acest tip de servicii este stabilit in functie de mai multi factori. Astfel, in acest calcul intra: distant parcursa, tipul de masini si utilaje folosite, numarul de automobile implicate in transport, numarul de transporturi efectuate, cantitatea de bunuri si material transportate, precum si tipul acestora.

Serviciul de transport mobila Timisoara este cu siguranta cea mai buna solutie, deoarece putem efectua un numar de 4-5 transporturi concomitente. Dispunem de un numar mare de masini si utilaje adaptate, astfel incat, in situatia in care va aflati in criza de timp, putem alcatui rapid un numar de 4-5 echipe de profesionisti ce pot indeplini cu succes restul sarcinilor aferente, de incarcare, descarcare si manipulare a incarcaturii.

Toate transporturile pe care le efectuam in vederea mutarii sunt efectuate cu soferi profesionisti si masini moderne, ce nu pun in pericol integritatea si siguranta bunurilor dvs. Colaborand cu noi, dvs. alegeti profesionalism si promptitudine in materie de relocari.